Uncategorized

Az Apple New Airport Express mostantól a 802.11n

Apple éppen frissítette a 65 GBP Airport Express -t a 802.11n -re. Ez a hasznos kis eszköz, amely akár ötször gyorsabb, mint elődje, lehetővé teszi, hogy otthon vezeték nélküli hálózatot hozzon létre. Ezenkívül kapcsolatba lép az iTunes zenei könyvtárával, amely lehetővé teszi, hogy meghallgassa a ház bármely szobájában. Csatolhat egy nyomtatót az USB portjához, és vezeték nélkül megoszthatja.

Az összes repülőtéri bázisállomás most a leggyorsabb vezeték nélküli hagyományos – Cupertino, Kalifornia – 2008. március – az Apple ma frissítette a Airport Express mobil bázisállomását a 802.11n -rel, hogy akár ötször is megjelenjen az előadás és az előző modell tartományának kétszeresére. Az Airport Express mindössze 65 font (inc áf) ára a világ legkisebb 802.11n-alapú mobil bázisállomás. Közvetlenül a falhoz csatlakoztatható a vezeték nélküli internetkapcsolathoz és az USB nyomtatáshoz otthon, vagy könnyen eljuthat a vezeték nélküli szabadsághoz, bárhol is van internetkapcsolat. A Airport Express szerepel az Airtunes ™ -ben, amely könnyedén működik az iTunes® -rel, hogy a felhasználóknak alapvető és gazdaságos módon vezethessenek a vezeték nélküli iTunes zenét a PC -ről vagy a MAC® -ről a ház bármely helyiségébe.

„Az Apple az innovatív 802.11n alapállomások széles skálájával vezeti az utat szinte bármilyen vezeték nélküli hálózati szükséglethez” – mondta Philip Schiller, az Apple Worldwide termékmarketing vezető alelnöke. “A kicsi és hordozható Airport Express -től az Airport Extreme -ig, akár 50 felhasználó és az automatizált biztonsági mentésekhez szükséges új időkapszulák számára, az Apple ügyfeleinek sokkal félelmetesbb módja van a vezeték nélküli hálózatuk meghosszabbításához a 802.11n -rel.”

A Airport Express egyrészes, kompakt kialakítású, mindössze 6,7 uncia súlyú, maximális hordozhatóságot biztosítva. A Airport Express mind a PC, mind a Mac felhasználók számára képes egyetlen DSL vagy Cord Broadband kapcsolat megosztására akár 10 egyidejű felhasználóval. A felhasználók vezeték nélkül is megoszthatnak egy nyomtatót, amely csatlakozik az USB -porthoz. Az Apple Airport Utility szoftvere egyszerű lépésről lépésre biztosítja a Airport Express beállításához és konfigurálásához; És fejlett biztonsági funkcióival a Airport Express biztosítja a hálózatba kötött számítógépekre vonatkozó adatokat, amelyek támogatják a Wi-Fi védett hozzáférést (WPA/WPA2), a 128 bites WEP titkosítást és a beépített tűzfalat. Az Apple ma a 802.11n -t tartalmazza, mint hagyományos a repülőtéri bázisállomások és a Mac notebookok, valamint az IMAC®, az Apple TV® és a Time Capsule ™ sorában.

A Airport Express tartalmaz egy beépített kombinált digitális és analóg audio-csatlakozót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak otthoni sztereóhoz vagy motoros hangszórókhoz. Az iTunes automatikusan felismeri a távoli hangszórókat, és megjeleníti azokat egy alapvető felbukkanó listában a felhasználó számára. Miután a távoli hangszórókat kiválasztották, az AirTunes vezeték nélkül továbbítja az iTunes zenét a számítógépről a Airport Express bázisállomásra. Több repülőtéri expressz bázisállomást lehet felállítani egy ház körül, mindegyik csatlakoztatva a hajtóművekhez egy egész otthoni zenei élmény érdekében. A Airport Express kiterjesztheti a meglévő Airport Extreme® vezeték nélküli hálózat tartományát is.

Árképzés és elérhetőség
A Airport Express azonnal elérhető az Apple Store® (www.apple.com), az Apple kiskereskedelmi üzleteiben és az Apple által engedélyezett viszonteladókon keresztül, a javasolt 65 font (Inc áfa) kiskereskedelmi áron. ”

Airport Express: Apple.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb