Uncategorized

Áttekintés: A TP-Link DECO P9 Whole House Hybrid összeillesztése Wi-Fi rendszer

A jelenlegi Deco P9 egész ház hibrid illesztése Wi-Fi rendszert az IFA-nál mutatták be, valamint a TP-Link megkérdezte tőlünk – szeretné kipróbálni egyet.

Örömteli véletlenszerűen egy haver komoly követelmény volt, hogy javítsa vezeték nélküli hálózatát, tehát fantasztikus esély volt az új hibrid technika kipróbálására, miközben valakinek a hosszú, túl dues Wi-Fi frissítés karácsonyi ajándékát nyújtja, mindegyik a TP- Link.

Mi az?

Ez az új kialakítás a szokásos illeszkedési wifi rendszerek javítása, amelyek általában egyetlen bázisállomást használnak, amelyet nehéz vezetékes vezet az útválasztóhoz, és sok vagy más hozzáféréshez hozzáférhet a pontokhoz, amelyek az adatkapcsolathoz vezeték nélkül.

A P9 „hibrid” abban az értelemben, hogy a WiFi mellett AV1000 PowerLine innovációt alkalmaz, hogy adatokat továbbítson az otthoni meglévő hálózati vezetékeken is.

A DECO P9 egyesíti az illeszkedési hálózat intelligenciáját a PowerLine teljesítményével (adatátvitel a belföldi áramkör segítségével), így a vezeték nélküli kapcsolat nagy távolságokon, valamint vastag falakkal szállítható; megszabadulni a gyenge jelterületektől.
Tp-link

A könnyű cső alakú, a pontokhoz való hozzáférés a Qualcomm Quad-Core CPU-val, valamint a TP-Link állapotba kerül. Ez a 3 WAP 6000 négyzetláb nagyságrendű WiFi-védelmet nyújthat, valamint a 802.11AC támogatását akár 100 eszközért is. –

Beállítás és telepítés

Mint manapság a norma, a konfigurációt okostelefon -alkalmazás (Android és iOS) felhasználásával hozják létre. Ez volt az egyik legjobban irányított konfiguráció, amelyet valaha használtam, diagramokkal, valamint a folyamat minden lépésével jól bevált minket. Jól sikerült tp-link.

Telepítettük az alaprendszert az ISP -k útválasztójához, és összekapcsoljuk annak egyik Ethernet portjával. Az egyik távoli egység bement a konyhába, míg a másikot az emeletre csatlakoztatták. Ezután bejelentkeztünk a Sky Routerbe, és letiltottuk a beépített WiFi-t. Felálltunk, és kb. 30 perc alatt futottunk.

Mindegyik WAP -nak 2 Ethernet portja van a fedélzeten, így használhat egy kábelt a PC -hez vagy a WISE TV -hez stb. Csatlakozáshoz, ha nincs WiFi képességük.

Használatban

A PowerLine Network, valamint a 2,4 GHz -es, valamint az 5 GHz -es vezeték nélküli technika mindegyike egyetlen SSID -be van beépítve, amely az egész otthonát lefedi. Ahogy otthon körül barangol, a készülékeket könnyedén adják át a WAP -nak a legnagyobb jelerősséggel.

Az alkalmazás, amelyet a rendszer konfigurálására használtunk, most a vezérlővé válik, lehetővé téve számunkra a képernyőn, valamint a vezeték nélküli hálózat, valamint a rajta lévő eszközök konfigurálását.

A funkció gazdag, valamint az egyes profilokhoz csatlakoztathatja a készülékeket az egyénekhez, beállíthatja számukra a webes hozzáféréshez szükséges időkorlátokat, a tartalom kiszűrése mellett.

A QoS (a szolgáltatás minősége) eszközönként engedélyezhető. Ez időzíthető például a következő 2 órában, vagy véglegesen. Ez egy újabb nagyszerű funkció, amely lehetővé teszi Önnek, hogy például a TV -aggályok biztosítsa a nehéz 4K -os mozgóképet néhány órán keresztül, így a fiatalok letöltése kissé lassabban halad.

A Bad Daddy hasonlóan szüneteltetheti a webes kapcsolatot egyéni alapon, amíg a házalkotások teljes mértékben nem lesznek ki, vagy a szeméttelepet is kiderítik, és a fiatalok által rutinszerűen ellenőrizhet, és ott is van egy vendéghálózati létesítmény.

Ítélet

Besorolás: 5 -ből 4,5.

Ez valóban az egyik legjobb konfigurációs és telepítési eljárás volt, amelyet az utóbbi években láttam. Ezenkívül a 3 WAP tökéletesen együtt működik, és lefedi ezt az otthont, valamint megszabadul a konyhai előző halott területektől, valamint az étkezőből.

Láttuk a sebesség növekedését más terekben körülbelül 30 Mbps -ig, közel 70 Mbps -ig. Még a rettegett 2,4 GHz -es gyerek képernyője sem tudta elrontani az ünneplést a 4K YouTube videókkal, amelyek tökéletesen játszottak a Sony Android TV WiFi kapcsolatával.

So if your ISP supplied one-box router as well as wireless gain access to point ain’t cutting the mustard, provide the TP-Link’s Deco P9 a try, we believe you’ll like it.

Eladás

3,963 Reviews

TP-Link Deco P9 whole house Powerline fit together Wi-Fi System, as much as 6000 Sq ft Coverage, Dual-Band AC1200+HomePlug AV1000, Gigabit Ports, Compatible with Amazon Echo/Alexa, restricted walls impact, pack of 3

Wireless Class: AC1200 + HomePlug AV1000 whole house fit together Wi-Fi
Wi-fi + plc hybrid mesh: hybrid network boosts bandwidth effectively
Powerful processing: Qualcomm quad-core CPU

£ 149.99Legyen az Amazon

tp-link.com: Az Amazon-tól kínálják

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest10
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból