Uncategorized

A Cedia bemutatja az ISE 2017

oktatási programját, a Cedia, az Integrated Systems Europe közös vállalkozás partnerei (2017. február 6–10., Rai Amszterdam), kiterjedt oktatási programot mutatott be az ISE 2017 számára, amelynek célja a műszaki készségek fellendítése, valamint a műszaki készségek növelése, valamint Segítsen az üzleti fejlesztéseknek a házinnovációs szakértők számára a régió egész területén …

A résztvevők négy nap alatt több mint 30 magas színvonalú edzéshez férhetnek hozzá az amszterdami RAI -ban, amely hatalmas és különféle témákat fed le. Hasonlóképpen esélyük lesz arra, hogy karrierjük során fejlődjenek azáltal, hogy a Cedia rendkívül elismert elektronikus rendszer-technikusát (ESC-T), a Designer (ESC-D), valamint a hálózati szakértő (ESC-N) akkreditációs vizsgákat veszik. A Cedia ISE 2017 szakértői haladóprogramjának minden helyét előzetes foglaláshoz kínálják, a vendégek képesek kihasználni a kedvezményes ISE 2017 képzési posztot, és a belépést korlátlan cedia oktatási ülésekre jogosultak a rendezvényen (kizárások) korai madár alacsony költségekkel. 275 euró a Cedia tagjai számára (350 euró a nem-Cedia tagok számára). A Cedia ISE 2017 képzési programból származó magánosztályokat szintén felajánlják a vendégek számára, hogy a La Carte áron vegyenek részt. Ezek a figyelemre méltó költségek 2017. január 15 -ig érvényesek.

„Az ISE 2017 az EMEA házinnovációs oktatásának első számú rendeltetési helye” – mondja Simon Buddle, a Cedia oktatási igazgatója. „A résztvevők nagy lépést tudnak elérni a szakértői fejlődésük során azáltal, hogy a Cedia képzést folytatják az eseményen. Érdekes sokféle kurzusunk van, amelyek fontos betekintést nyújtanak a feltörekvő trendekről, az új technológiákról és az üzleti módszerekről, valamint a kiváló, rendkívül hozzáértő előadók által nyújtott. A vendégek szintén elősegíthetik karrierjüket azáltal, hogy fontos Cedia akkreditációs vizsgálatokkal ülnek. Egy ilyen nagyszerű programmal, valamint az ISE 2017 képzési bérletekkel kapcsolatos ilyen nagyszerű ajánlatokkal vágyom, hogy a House Innovation szakértők a legtöbbet hozzák ki Amszterdamban, és foglalják le helyüket ezekre a figyelemre méltó cedia képzési programokra. ”

Innovációs szempontból a programok az innovációkkal foglalkoznak, amelyek a világ minden tájáról származó lenyűgöző tantárgyak által vezetett módszerünket vezetik, köztük Rich Green, Michael Heiss, Peter Aylett, Richard Hollinshead, valamint Guy Singleton. A Cedia Education -ban az ISE 2017 -ben egy óránként egy CEU (Cedia Education Unit) egy CEU (Cedia Education Unit) lesz, amely utat biztosít a Cedia tanúsítás megőrzéséhez.

Az oktatás kiemelt eseményei közé tartozik a teljes napos házi mozi stílusú kurzus, a teljes napos rack-építő ülés, valamint a fejlett hálózati kurzus. Hasonlóképpen lesznek ülések az innováció integrációjáról a szuperyachts, a távoli menedzsment, a bevételek újbóli előfordulása, a magával ragadó hang, a stílus gondolkodás, a Hi-Definition audio, a hangvezérlés, valamint még sok más.

A Cedia oktatási program másik kiemelkedő eleme a híres amerikai üzleti guru, Leslie Shiner bevonása. Leslie az első alkalommal bemutatja az ISE -nél, beleértve:

Figyelem! megakadályozzák ezt a 10 egyszerű dolgot, amely kiszabadíthatja az üzletet

A munkaerő, a költség, a hatékonyság és a hatékonyság megértése

A „okosabb, nem nehezebb” műhely az üzleti tulajdonosok számára

Az ISE 2017 képzési bérletének megvásárlásához a cedia oktatáshoz vagy foglalások készítéséhez magánképzési programokhoz, valamint akkreditációs vizsgákhoz kérjük, keresse fel a www.iseurope.org webhelyet.

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb