Uncategorized

Áttekintés: Hogyan áll fel az új 2018-as 15 ″ MacBook Pro 2012-es közepes modellemhez, amelyet kicserél

, ebben a hónapban hat évvel ezelőtt kaptam a 15 ″ Retina MacBook Pro-t. Bár ez is többnyire vadonatúj, egy kicsit hosszú ideig érez a fogban.

A MacBook Pro 2018 -as sora volt a bejelentés, amelyre vártam, és már alig több mint egy hétig volt a készítőm. Tehát hogyan állítja össze az öregedő testvéreivel összehasonlítva?

A dobozban

Az új MacBook magassága 1,8 cm-ről lecsökkent a 2012-es készítőm közepén 1,5 cm-re, a szélesség teljes centiméterrel (35,9 cm-re 34,9-re) csökken, míg a mélység 24,7 cm-ről 24,0 cm-ről csökken. A súly 10% -kal csökken 2,0 kg -ról 1,8 kg -ra. A továbbfejlesztett méretek, a vékonyabb előlapokkal és még a sötétebb tér szürke színével együtt, egy kissé kisebb, kissé könnyebb gép általános érzését adják.

Tehát van egy kis 2 quid USB-C az USB-A adapterhez a dobozban, hogy felkészüljön és futtasson minden régi technológiájával, igaz? Dehogy. Az ügyfelek teljesítéséről szóló összes beszélgetésükért az Apple továbbra is szigorúbb, mint egy nagyon szűk dolog. Az egyetlen másik elem, amelyet a dobozban talál, a 87W USB-C Power adapter és a 2M USB-C töltőkábel.

Gyászom a Magsafe csatlakozó korai halálát, és már nincs fény a töltőkábelre, tehát nincs zöld / narancssárga állapotjelző. Az up oldalon most már a harmadik félforrásból be tudom adni a MacBook -ot, beleértve egy külső akkumulátort is. Ezen túlmenően a 4 port bármelyikének töltéshez történő felhasználásának lehetősége azt jelzi, hogy ha az ágy ideális oldalán alszik, a töltőzsinór most csatlakozhat a megfelelő oldalhoz

Gyors

A laptopot tápláló CPU az új 8. generációs 2,6 GHz-es Intel Core i7 Coffee Lake Hex-Core. De hogyan működik a valós alkalmazásban, összehasonlítva a 2012-es közepes laptopommal?

A 6 core processzor a turbót akár 4,3 GHz-ig is javíthatja, és néhány nem tudományos teszt során időzítettem néhány normál feladatot, amelyek a rendszert terhelés alá helyezik.

Lightroom: Export 300 RAW fájl .JPG -be

2012 – 18 perc 36 másodperc
2018 – 8 perc 29 másodperc

Handbrake: Újra indítson egy 1 GB .mkv fájlt egy kisebb .mp4-re

2012 – 18 perc 54 másodperc
2018 – 5 perc 51 másodperc

Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy nagy előrelépés, ahogy a 6 év előrehaladásától számíthat. A készítő szokásos működés közben csendes, és még akkor is csendes marad, ha a rajongók be vannak kapcsolva. Az új profik hőkorvintás hibája a múlt héten elküldte a YouTube Apoplectic -t, de minden jó, miután az Apple kiadott egy javítást a probléma megoldásához.

Billentyűzet és trackpad

Az almás pillangó billentyűzet sok kritikát jelentett, hogy a szennyeződés és a por túlságosan könnyen letiltotta. Ennek eredményeként egy javítási program elindítását indították el a végrehajtott egységek számára. De úgy tűnik, hogy ezt a harmadik generációs billentyűzetet rögzítették, annak ellenére, hogy „a csendesebb gépelés érdekében” javításként álcázták. Az Apple több csoportos cselekvési törvénynek szembesül a régi formatervezéshez, így nem tetszik hirdetni azt a tényt, hogy ennél sokkal több van. Míg a háttérvilágítású kulcsok laposak és az utazás emellett csökkent, az első naptól kezdve elvittem, és gyorsan és pontosnak találom.

Az érintőképesség szintén meglehetősen sok kritikát jelentett be. Megállapítottam, hogy vannak néhány hasznos, egyedi készítésű kulcs a logikához és a végső vágáshoz, még olyan dolgok is, mint a számológép.

De vajon megéri -e az új OLED képernyő rugalmassága és a régi tapintható kulcsok könnyű használata? Túl korai a végleges véleményhez, de azt mondanám, hogy ezen a ponton ez többnyire trükk, és egy lépéssel hátrafelé áll több alapvető feladathoz, például a hangerő -vezérléshez. Ujjaim véletlenül naponta többször pihennek rajta, akár az ESC kritikus, akár a hátuljával, amely nagyon idegesítő.

Nem meglepő, hogy a Touch ID ujjlenyomat -érzékelő nagyon jó, főleg az 1passwordhoz. A készítő szintén kinyitja az almám közelségét, ami is nagyszerű. A trackpad újra növekedett, és most 16 cm x 10 cm -es eljárásokat végez. Tapasztalataim szerint ez nagyjából peerless a személyi számítógép világában.

Tárolás, RAM és akkumulátor

A 2,6 GHz -es i7 -es standard SSD most 512 GB (kétszer a 256 GB -os 6 évvel ezelőtti), opcionális frissítésekkel 1 TB -re (+£ 360), 2 TB (+1 080 £) vagy rendkívüli 4TB -re (ugyanolyan rendkívüli+2,880 £) –

A 2012 -es MBP -m 475 MB/s körül volt. Az 1 TB SSD ebben a készítőben azonban egy másik bolygón található. Az új, sokkal hatékonyabb Apple fájlrendszerrel kombinálva 2,7 GB/s -ot húz a teszteimben. Ez talán az egyetlen legnagyobb frissítés arról, hogy a készítő hogyan érzi magát a napi használat során.

Az új építészet egyik másik előnye a 32 GB -os RAM specifikációjának képessége. Noha az örömért fájdalmas 360 GBP volt, ez lehetővé teszi számomra, hogy sokkal több memóriát osztjak ki a virtuális gépeimnek, ami szintén felgyorsítja őket.

Ez a kissé kevesebb teljesítményhatékony 2400MHz -es DDR4 memóriafajta, de az Apple növelte az akkumulátor méretét, hogy fenntartsa a „legfeljebb 10 órás” élettartamot.

Ismét a korai napok vannak, de már láttam 9 órás fényhasználatot (például csak a mozgóképek élvezése), ez az N.early double the battery life of my old machine. However, fire up final cut or even Lightroom and enjoy that iStat menu battery time remaining estimate change very quickly.

Graphics & Display

The discrete graphics card in this maker is a Radeon pro 560X with 4GB of GDDR5 memory. While it’s no nvidia GTX 1080, it has a lot more than enough grunt to power an excellent multi-monitor setup of up of four 4K displays or two 5K’s . Apple puts it like this…

Simultaneously supports full native resolution on the built-in display at millions of colours and:
Up to two displays with 5120×2880 resolution at 60Hz at over a billion colours
Up to four displays with 4096×2304 resolution at 60Hz at over a billion colours
Thunderbolt 3 digital video output
Native DisplayPort output over USB‑C
VGA, HDMI and Thunderbolt 2 output supported using adapters (sold separately)

True Tone modifies the screen (and Touch Bar) colour temperature to match the ambient lighting of your surroundings. This is another Apple feature that you didn’t know you wanted until you had it. After 8 months using it on the iphone X I can say it’s certainly great to have.

Apart from true Tone though, the display specs have barely changed from my 6 year old machine. Although the 2880 x 1800 native res now defaults to “looks like 1680 x 1050”, instead of 1920 x 1200 in the older maker so it gives a lot more work space and a smaller point size.

It would have been great to have a 4K display on the 15″ by now (the Dell XPS 15 rocks a 3840 x 2160 res) and a additionally reduction of the screens bezels would help bring it up to date too.

I/O

The maker has four ultra-fast and flexible Thunderbolt 3 (USB‑C) ports with support for charging, DisplayPort, Thunderbolt (up to 40 Gbps) and USB 3.1 Gen 2 (up to 10 Gbps). The only other port is a 3.5mm headphone jack. I’m using the AUKEY USB C Hub which indicates plugging it in on one port in the morning gives me Ethernet, HDMI, Power pass-trough and USB-A.

For me the removal of the SD card slot is the single greatest negative of this machine. It’s something I used a lot on my 2012 MBP and I feel it’s really poor that Apple took the decision to remove it when they released the 2016 design.

There’s no excuse for it, SD is still the format of choice for a lot of cameras and now I have to carry a dongle just for that (I can recommend this one).

There’s 802.11ac flavoured Wi‑Fi on board (802.11a/b/g/n compatible) and Bluetooth 5.0 too.

Végrehajtó

The new Apple T2 chip provides “Hey Siri” support so you can summon the assistant from its 3 microphones with only your voice, the first time on any Mac. I never used Siri on my old maker though and doubt I’ll use it on this one.

The Apple custom-made silicon also integrates the Secure enclave coprocessor as well as various subsystems including image signal processing plus the audio and SSD controllers too. The T2 chip also handles disk encryption, leaving the CPU complimentary to concentrate on other task.

I’m not sure what the 2016 and 2017 machines were like but the new stereo speakers on this laptop are a huge step forward. There’s some severe DSP going on in buy to make them sound much bigger than they are. put it this way, I’m no longer taking a bluetooth speaker with me when enjoying a motion picture in the bath

The 720p FaceTime front facing cam will be getting a sticker to cover it.

Ítélet

As you’d expect then, the 2018 MacBook pro is a huge leap forward. Some operations take less than a third of the time of my mid-2012 maker thanks to the amazing CPU and SSD performance. The extra battery life, charging flexibility along with the fit and finish and OS make this a highly desirable machine.

Will it supply 6 years service like its predecessor? lássuk.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

new Apple MacBook pro with Apple M1 Chip (13-inch, 8GB RAM, 512GB SSD) – space Grey (Latest Model)

388 Reviews

£1,319.00

get on Amazon2

2021 Apple MacBook Pro (14 hüvelykes, Apple M1 Pro chip 10-core CPU-val és 16 fejű GPU-val, 16 GB RAM, …

136 Vélemények

£ 2,125.00

Legyen az Amazon

3

2020 Apple MacBook Pro Apple M1 chipekkel (13 hüvelyk, 8 GB RAM, 256 GB SSD) – Space Grey

1331 vélemény

1 157,97 £

Legyen az Amazon

+ SSD sebesség
+ CPU sebesség
+ macos
+ Építsd meg a minőséget
+ Ujjlenyomat -érzékelő
+ Trackpad
+ Képesség egy akkumulátorból tölteni

– Nincs SD slot
– Nincs Magsafe

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból